KREIOS: Effektiva och mångsidiga underhållningsarmaturer med LED-teknologi

Kreios projektorer

KREIOS - effektiva LED-armaturer från OSRAM öppnar upp ett brett urval av kreativa belysningsmöjligheter för underhålls-, evenemangs- och arkitekturområden. Det högpresterande produktsortimentet har mycket att erbjuda: flexibla LED-bildprojektorn KREIOS G1 och robusta och mångsidiga LED-armaturerna KREIOS SL och KREIOS.

Goboprojektorn KREIOS G1 projicerar varumärken, logotyper och andra meddelanden med hjälp av standardiserade eller individuellt framtagna gobos, KREIOS SL, med sin zoomningsbara LED-ljuskälla, passar för ett brett utbud av belysningsapplikationer och KREIOS FL tillser optimal belysning av stora arbetsytor.

Upptäck själv alla fördelar hos KREIOS LED-produktsortiment: produktdetaljer, applikationer, frågor och svar - allt på ett och samma ställe.

KREIOS G1

KREIOS G1 - den effektiva LED-bildprojektorn passar för ett brett utbud av applikationer. Med hjälp av gobos, projicerar armaturen varumärken, logotyper och andra meddelanden på väggar, golv eller objekt. Särskilt effektiv: hög ljusstyrka och exceptionell skärpa.

KREIOS verktyg för kostnadsberäkning

Spara kostnader med OSRAM KREIOS FL och KREIOS SL

Speciallampor: sökning för distributörer

© 2017, OSRAM GmbH. Alla rättigheter förbehållna.
LED Floater Headline