Evenemang

Evenemang, mässor, utställningar – OSRAM visar upp sig på olika evenemang och organiserar roadshows. Få en översikt över företagets engagemang .

Evenemangskalender

Alltid uppdaterad med evenemangskalendern. OSRAM presenterar regelbundet nya produkter och teknik över hela världen. En översikt av de globala aktiviteterna hos företaget vid olika evenemang.

light+building 2014

light+building i Frankfurt är den absolut ledande mässan för belysningsindustrin. I år visar OSRAM för första gången upp belysningslösningar från OSRAM, Siteco och Traxon Technologies – allt under ett tak. Besökare till vår 2 000 kvadratmeter stora utställningsyta i Festhalle kommer att få en förstahandstitt på högkvalitativ belysning. 

Elmässan Öresund 2014

Varmt välkommen till Elmässan Öresund på MalmöMässan. I OSRAMs monter kommer du att kunna bekanta dig med det senaste inom LED-belysning, ljusstyrning och framtidssäkrade armaturer. Vi ses i monter A:29!

Prolight + Sound 2013

Höjdpunkten på mässan: lanseringen av OSRAM KREIOS SL. I urladdningslampans sken kommer vi att visa upp en utökning av produktfamiljerna Sirius-HRI och Lok-it. Besökare i vår monter på Frankfurt-mässan kommer att ha möjlighet att träffa våra globala försäljnings- och marknadsföringsteam och utbyta åsikter om de nyaste produkterna, tillämpningar, innovationer och nyutvecklingar.

automechanika 2012

Upplev tjusningen med innovativa topprodukter: kraftfulla halogenlampor, den senaste LED-tekniken för interiör och exteriör belysning och lastbilsbelysning. Från OSRAM Automotive. Bli inspirerad av helt nya program och lär dig mer om säljlösningar för volymkunder. På automechanika 2012!

cinec 2012

Cinec är en viktig mötesplats för alla som i sin yrkesverksamhet är involverade i rörliga bilder. Vid utställningen cinec 2012 kommer OSRAM att presentera sina prisbelönta urladdningslampor HMI, som uppfyller de högsta kraven inom film- och TV-industrin. Idag är de en integrerad del av filmverksamheten över hela världen – från Hollywood till Bollywood.

Hållbarhet hos OSRAM

OSRAM Fallstudier

Enastående referensinstallationer i hela världen
© 2017, OSRAM GmbH. Alla rättigheter förbehållna.
LED Floater Headline