Längre livslängd med ULTRA LIFE & XENARC ULTRA LIFE

Längre livslängd med ULTRA LIFE & XENARC ULTRA LIFE

Kör mer, oroa dig mindre.

OSRAMs komfortabla billampor är idealiska för förare som gillar att köra med lamporna på under dagen eller som kör mycket på natten.

Strålkastarlampor i familjen ULTRA LIFE gör vad deras namn antyder: de är OSRAMs mest långlivade billampor med upp till fyra gånger längre livslängd än vanliga halogen- och xenonlampor.

Förare som kör mycket vet att lamporna slits ut fortare, särskilt när de används ofta. Och inte alla lampor är enkla att komma åt när de behöver bytas.

Välj hållbara ULTRA LIFE och XENARC ULTRA LIFE billampor för att förenkla och sänka kostnaderna för mer frekventa lampbyten. Miljön kommer också att dra nytta av mindre avfall.

Ladda ner: Produktbroschyr för ULTRA LIFE och XENARC ULTRA LIFE Ladda ner: Fordonsbelysning – Katalog 2018/19 (PDF)
Bil med ULTRA LIFE-lampor

ULTRA LIFE

Långlivade halogenstrålkastarlampor

OSRAM ULTRA LIFE billampor är en favorit när det gäller hållbarhet. De har en imponerande livslängd som är upp till fyra gånger så lång som vanliga halogenlampor. Dessutom har ULTRA LIFE strålkastarlampor en modern design med silvertopp. De är därför idealiska för förare som kör ofta, och är dessutom kompatibla med klarglasstrålkastare.

Produktkatalog: ULTRA LIFE
Bil med XENARC ULTRA LIFE-lampor

XENARC ULTRA LIFE

Xenonlampor med extra lång livslängd

XENARC ULTRA LIFE xenonlampor är idealiska när det gäller hållbarhet. Upp till fyra gånger så lång livslängd som vanliga HID-lampor samt 10 års garanti med registrering online. Det betyder längre utbytesperioder för din bekvämlighet!

Produktkatalog: XENARC ULTRA LIFE

Längre livslängd för många olika tillämpningar

ULTRA LIFE signallampor

ULTRA LIFE signallampor är lämpliga för många tillämpningar – sidoljus, positionsljus, bromsljus och mycket mer. Fördelen med dessa signallampor är den långa livslängden, som ger optimerad tillförlitlighet vid körning under dagen eller natten. Det innebär färre lampbyten, tids- och kostnadsbesparingar – det rätta valet, särskilt för förare som kör mycket.

Produktkatalog: ULTRA LIFE signallampor
Olika bilar med olika strålkastarlampor

Vilken är den perfekta lampan för dig?

Ännu mer ljus på gatan, snyggt utseende och färre lampbyten

Billampor från OSRAM uppfyller många krav. Vad vill du få ut av en billampa? Hitta en som är rätt för dig och din bil.

Ta reda på

E-post-kundtjänst

För frågor om våra produkter eller om garantianspråk, kontakta oss!