Automotive
 

App-styrda LED-produkter med ändringsbar färg

Ge dina strålkastare nytt liv

LEDambient PULSE CONNECT:
Installationsanvisning

LEDambient HYBRID CONNECT: Installationsmanual

Anpassa ditt fordons utseende med LEDambient CONNECT-produkterna. Dessa högkvalitativa LED-produkter är gjorda för att sätta färg på ditt fordon. De innovativa LED-produkterna är enkla att installera och använda, och använder Bluetooth-teknik. När du har installerat den kostnadsfria LEDambient CONNECT-appen kan du synkronisera din musik med upp till 10 LEDambient CONNECT-system, för att få belysningen att pulsera i samma takt. Du kan programmera in egna färginställningar och styra alla system med en enhet. Samtliga av produkterna ansluts direkt till batteriet eller en 12 V-strömkälla utan att behöva en strömbrytare.

LEDambient CONNECT HYBRID

LEDambient HYBRID CONNECT

LEDambient CONNECT HYBRID sätter färg på dina strålkastarreflektorer. Lättinstallerade LEDambient HYBRID CONNECT är ett diskret system som ersätter befintliga strålkastarlampor med vitare högpresterande halogenlampor*, och är utrustade med LED-ljus som kan ändra färg. OSRAMs gratisapp LEDambient CONNECT med Bluetooth-teknik gör att du kan styra färg och andra inställningar, samt andra kompatibla produkter med en enda enhet.

 • Diskret system som sätter färg på dina strålkastare från insidan
 • Högpresterande halogenlampor som är utrustade med LED-ljus som kan ändra färg
 • Enkel installation: Monteras genom att ersätta dina befintliga strålkastarlampor
 • Lamporna fyller dina reflektorer med färg
 • Finns som HB3, HB4 och H10

Produkter och mer information kommer snart.

LEDambient PULSE CONNECT

LEDambient PULSE CONNECT

LEDambient PULSE CONNECT är en universell LED-produkt som sätter färg på dina strålkastare eller din bilinteriör. Lättinstallerade och lättanvända LEDambient PULSE CONNECT är en liten skiva med kromfinish som kan anslutas direkt till alla 12-voltskällor och smälter in med din strålkastare så att den blir nästan osynlig. OSRAM:s gratisapp LEDambient CONNECT med Bluetooth-teknik gör att du kan styra färg och andra inställningar samt andra kompatibla produkter med en enda enhet.

 • Universell LED-produkt sätter färg på dina strålkastare
 • En liten skiva med kromfinish smälter in med dina strålkastare så att den blir nästan osynlig
 • Enkel att installera: Fästen för yttre strålkastaryta
 • Kan även installeras i bilens interiör
 • Lyser med färgat ljus på reflektorn

Mer information kommer snart att finnas tillgänglig.

LEDambient CONNECT APP

Bli uppkopplad

Koppla upp dina lampor med den kostnadsfria LEDambient CONNECT-appen. Efter sammankoppling kan du snabbt och enkelt konfigurera bilens accentbelysning via Bluetooth. Appen möjliggör snabba färgjusteringar av följande enheter:

 • LEDambient PULSE CONNECT
 • LEDambient HYBRID CONNECT
 • LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT
Ladda ner appen LEDambient CONNECT här
LEDambient CONNECT TUNING LIGHTS

Interiörbelysning

LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT

Vill du även specialanpassa bilens interiör? Vår LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT kan styras tillsammans med andra LEDambient CONNECT-produkter. Många produkter, en app – din stil!

LED interiörbelysning

*OFF-ROAD endast för användning i utvändiga tillämpningar. Dessa produkter är inte ECE-godkända. Det innebär att de inte kan monteras i yttre lampor om fordonet ska användas på allmänna vägar. Använd inte appen när du kör.

Service

(EN/DE)
Mån–fre, 8–16
(CET)