Automotive
 

LEDriving XENARC: Golf VI Editions:

Tre sätt att belysa din livsstil

LEDriving XENARC

GTi Edition

LEDriving XENARC

Black Edition

LEDriving XENARC

Chrome Edition

LEDriving XENARC strålkastare ger Golf VI ett distinkt utseende och gör det möjligt att uppgradera från halogen- till xenon-strålkastare med LED-varselljus och LED-blinkers. Kombinationen av dessa två premium-belysningsteknologier resulterar i innovativa produkter med en enastående design i tre olika varianter.

Oavsett om det gäller Black Edition, Chrome Editon eller GTi Edition: LEDriving XENARC strålkastare ger betydligt högre ljusstyrka, längre ljuskägla och vitare ljus jämfört med vanliga halogenstrålkastare.

Tack vare dessa kraftfulla xenonstrålkastare kan förare identifiera vägskyltar eller upptäcka eventuella faror på vägen tidigare än någonsin. OSRAM är en av de första tillverkarna som erbjuder möjlighet till en helt laglig uppgradering från halogen- till xenonstrålkastare, LED-positionsljus och LED-blinkljus. Exempelvis kan LED-blinkljus väljas som ett statiskt eller dynamiskt blinkande ljus. Som en av de första tillverkarna erbjuder OSRAM också möjlighet till lagliga eftermonteringar – utan dyra modifikationer av belysningsstyrning och rengöringssystem.

Och det finns ytterligare en avgörande fördel: Man behöver inte ha specialkunskaper för att installera LEDriving XENARC strålkastare.

LEDriving ljus

Starkare, längre, vitare

En laglig uppgradering från halogen- till xenonstrålkastare med LED-varselljus

Få pixelfri optik tack vare toppmodern ljusledningsteknik och enkel plug-and-play-installation.

Denna belysningsteknik ger betydligt högre ljusstyrka, längre ljuskägla och vitare ljus jämfört med vanliga halogenstrålkastare. Ingen extra registrering krävs (ECE-certifierad).

Service

Automotive LED Hotline (EN/DE)
Mån–fre, 9–18
(CET)