Garantier för kunder

OSRAM är en världsledande tillverkare av armaturer, elektronisk styrutrustning, lampor, lysdioder och LED-moduler och garanterar bästa möjliga kvalitet och avancerade belysningssystem för olika tillämpningar inom hembelysning.

Garantiprocess för fordonsbelysning

Fordonsbelysning från OSRAM: innovativa och tekniskt högkvalitativa produkter som utsätts för strikt övervakning av OSRAMs kvalitetssäkringssystem. Om du fortfarande inte skulle vara nöjd kan du här hitta information om OSRAMs garantier.

OSRAM-garanti: Garantiprocess för fordonsbelysning

Garantiprocess för cykelbelysning

LEDsBIKE-sortimentet från OSRAM erbjuder höga prestanda, effektivitet och lång livslängd. De högkvalitativa LED-cykellamporna är multifunktionella och StVZO-certifierade. Oavsett om det är på utflykt eller på en stadstur – cyklister gör rätt val med LEDsBIKE. OSRAM lämnar 2<nbs/>års garanti på vårt sortiment av cykellampor.

OSRAM-garanti: Garantiprocess för LEDsBIKE cykelbelysning

Garantiprocess för specialbelysning

Specialbelysningslampor från OSRAM används inom många olika applikationsområden. De är innovativa och tekniskt högkvalitativa produkter som utsätts för strikt övervakning av OSRAMs kvalitetssäkringssystem. Om du fortfarande inte skulle vara nöjd kan du här hitta information om OSRAMs garantier.

OSRAM-garanti: Garantiprocess för specialbelysning