Överväldigande video- och ljuseffekter

V City Mall - Hong Kong, Kina

V City ligger på toppen av Tuen Mun MTR i utkanten av Hong Kong och lyser upp det blomstrande området New Territories West med ett exklusivt köpcentrum på ca 28 000 kvadratmeter. En ljus miljö som förbinder utomhusområdet och skapar ett bekvämt stort shoppingområde med 255 stycken Traxon Mesh RGB som lyser upp en 300 meter lång yttervägg med extra stora fönster.

Detaljer:

Kategori: Detaljhandel
Plats: Hong Kong
Technology: LED, styrsystem, dynamiskt ljus
År: 2013
Den största LED-medieupplevelsen i distriktet med dubbla bildskärmar gör det möjligt för kunderna att se livfull grafik både i och utifrån köpcentret. Specialanpassade Traxon 256 PXL Mirror Wash RGB med en speciell halvtransparent härdad glasspegel förvandlar den unika LED-panelen till ett elegant designuttryck. Atriets böjda väggar är upplysta med 1 600 Nano Liner XB RGB och visar olika meddelanden för att lyfta fram gallerians speciella kampanjer och festliga evenemang. En dekorativ takförlängning runt atriet är moderniserat med olika triangulära former som ger visuella intryck av blommor och fjärilar.

Med över 2 200 stycken Traxon 1PXL Add-on Boards och Strips installerade i olika delar av köpcentret, är det lätt att styra de skimrande ljuseffekterna med e:cues Lighting Control Engine fx (LCE-fx) och Butlers. V City sammanför kreativ belysningsdesign med moderna livsstilskoncept som uppskattas av ungdomar och turister, och ger en ny, attraktiv upplevelse för shoppingsugna.

Projektpartner

ME-konsult/teknisk konsult:DLN
Totalentreprenör:Sanfield
VAP/Systemintegratör:Vega Global/South China
Kund:Sun Hung Kei Properties
Ljusdesigner:Dinotech (AV portion)
Arkitekt:Benoy
Installatör:Cyberconcept

Ladda ner referens (pdf)

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.