OSRAM BELYSNINGSLÖSNINGAR

DITT LJUS. VÅR PASSION.

Omfattande belysningslösningar skräddarsydda för dina behov.

OSRAM Belysningslösningar sätter nya standarder för innovativa, skräddarsydda och prestandadrivna belysningslösningar för ljusets hela spektrum och skapar mervärde för kunder över hela världen. Vår passion, kunskap och framåtanda inom alla aspekter av ljus leder till fantastiska, innovativa och toppmoderna professionella belysningsprojekt för en hållbar och energieffektiv framtid.

Med våra tre största varumärken OSRAM, Siteco och Traxon Technologies, samt vårt globala nätverk av experter, erbjuder vi intelligenta, flexibla och framtidssäkrade lösningar och tjänster där du behöver dem – på plats.

Tre varumärken, enastående expertis, en stark partner

OSRAM har specialiserat sig på ljus i över 100 år och en av världens ledande belysningstillverkare. Ständiga framsteg, från konventionell belysning till LED-teknik – när det gäller intelligent belysning visar OSRAM att vi strävar efter att förbättra ljuskvaliteten med optimala produkter och lösningar med hjälp av den senaste tekniken.

Siteco är en av de ledande tillverkarna av teknisk inomhus- och utomhusbelysning. Med sin långvariga expertis har Siteco en avgörande inverkan på modern belysningsteknik och står för tekniskt avancerade LED-belysningslösningar och projektlösningar runt hela världen.

Traxon Technologies är en världsledande leverantör av belysning och styrsystem som skapar intelligenta och dynamiska belysningslösningar. Med sitt stora nätverk av partner förvandlar Traxon – tillsammans med sitt varumärke e:cue – kreativa visioner till oförglömliga belysningserfarenheter, och förhöjer arkitektur, underhållning, hotell och detaljhandel runt om i världen.

Levererar strålande teknik och oöverträffad kapacitet

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.