LEDsBIKE cykelbelysning från OSRAM: synlig, effektiv och multifunktionell

Cykelbelysning

Den nya och effektiva LEDsBIKE cykelbelysningen från OSRAM garantera bättre sikt och synlighet på vägen.

LEDsBIKE - I den nya cykelbelysningsportföljen från OSRAM finns en effektiv serie av cykelbelysning för marknaden. Tre cykelframljus och ett bakljus är StVZO-godkända och har ett batteri eller uppladdningsbart batteri - detta innebär det inte längre behövs en dynamo.

LED-cykelbelysningen är mycket effektiv, hållbar och ger bättre sikt och synlighet på vägen. Tack vare modern LED-teknik är lamporna är också okänsliga för externa effekter, såsom stötar och vibrationer.

OSRAM erbjuder LEDsBIKE i fyra olika utföranden, det uppladdningsbara batteriet i cykellamporna är idealiska för ett brett användningsområde, från touring till stadscykling.

LEDsBIKE belysningsportfolio i korthet

  • FX70: En av de högst presterande och lättaste LED-cykellampor på marknaden med inbyggt varselljus - för hängivna och äventyrliga cyklister
  • FX35: En extremt kompakt och lätt LED-cykelbelysning med tre ljusnivåer, vilket möjliggör enkla övergångar mellan stads- och landsvägar samt mellan olika tider på dagen
  • FX10: en multifunktionell cykelbelysning, även idealisk som en ficklampa om det behövs
  • RX2: LED-bakljus som ger synlighet från långa avstånd
Sabine Spitz

Mountainbike OS-och världsmästaren Sabine Spitz har testat den nya variationen av cykelbelysning:

Sabine Spitz: "Som professionell är det mycket viktigt för mig att ha tillförlitlig belysning i mörker. Tuffhet och god belysning av omgivningen är två faktorer som är viktiga för mig som professionell cyklist, och den nya cykelbelysningen från OSRAM uppfyller dessa kriterier. Med upp till 70 lux, ger OSRAM LEDsBIKE den högsta ljusstyrkan, vilket ger precis rätt ljus för vägar, ojämn mark eller i mörkret."

© 2017, OSRAM GmbH. Alla rättigheter förbehållna.
LED Floater Headline