Belysningslösningar för underhållning
 
OSRAM äger<br>varumärken för underhållning i världsklass

OSRAM äger
varumärken för underhållning i världsklass

Oavsett vilken tillämpning inom underhållning det gäller levererar OSRAM den perfekta lösningen genom sina varumärken CLAY-PAKY och ADB.

Belysningslösningar för underhållning: Ljus skapar känslor

När det gäller underhållning levererar OSRAM precisionsbelysning och bländande effekter, och fyller evenemang med energi och spänning. Våra produkter möjliggör storartad underhållning och ger artister, ljusdesigners och inte minst publiken det där lilla extra.

Vi erbjuder det rätta utbudet av kvalitetsprodukter med överlägsen hållbarhet och ljuskvalitet – vilket gör oss till det perfekta valet för ljusdesigners. Våra produkters pålitlighet minskar den totala ägarkostnaden och förbättrar på så sätt lönsamheten för uthyrare och distributörer.

Clay Paky är ett varumärke i världsklass inom professionella belysningssystem. Clay Pakys breda produktsortiment omfattar projektorer för rörligt ljus och rörliga speglar, färgbytande belysning, följespotar, projektorer för arkitekturbelysning samt olika belysningseffekter.

De olika professionella sektorer som använder Clay Pakys belysningseffekter är: Teater, TV, evenemang, diskotek och klubbar, mässor, temaparker, affärer, gallerior, konferenser, industriella presentationer, bilutställningsrum och många andra sektorer inom underhållningsbranschen och det arkitektoniska belysningsområdet.

OSRAM lampor och LED-moduler