Automotive
 

Det senaste inom fordonsbelysning

OSRAM hjälper dig på vägen

OSRAM har gjort natten till dag i mer än 110 år. Med vår historia av spjutspetsteknik och en framtid full av banbrytande innovationer kan du lita på OSRAMs produktsortiment med beprövad prestanda.

Beprövad kvalitet och tillförlitlighet

OSRAMs produkter uppfyller inte bara kvalitetskraven enligt ECE, de överträffar dem alla. Med vårt starka engagemang för ständig innovation fokuserar vi på att utveckla högkvalitativa lösningar inom fordonsbelysning som förbättrar förarens sikt och alla trafikanters synlighet.

Designad och tillverkad i Tyskland

OSRAMs tekniker och ingenjörer arbetar hängivet för att forska i och utveckla nya belysningstekniker. Vårt certifierade kvalitetssystem säkerställer smarta belysningslösningar och kompromisslös produktkvalitet. Det är därför OSRAM är utvecklingspartner till alla ledande tillverkare av strålkastare.

Prisbelönad innovation

OSRAM har ett starkt engagemang för att utveckla branschledande produkter. Våra internationellt uppmärksammade produkter är konstruerade för att överträffa de allra högsta kraven och ger dig de ultimata belysningslösningarna för att betvinga natten.

Det största sortimentet av branschledande belysningslösningar

Vårt ständigt uppdaterade sortiment av branschledande fordonslampor omfattar LED-, xenon- och halogenprodukter. Du kan lita på att OSRAM erbjuder dig det största sortimentet av beprövade lösningar inom fordonsbelysning, så att du säkert kan välja din egen väg.

Utforska OSRAMs produktsortiment