Garantiprocesser för billampor, strålkastare, montering och tillbehör

OSRAMs produkter är innovativa och tekniskt högkvalitativa produkter som utsätts för hårda tester och strikt övervakning av OSRAMs kvalitetssäkringssystem.

Om du fortfarande inte skulle vara nöjd kan du här hitta information om OSRAMs garantier.

Garantiprocess för NIGHT BREAKER LED-lampor

OSRAM NIGHT BREAKER LED är en LED-eftermonteringslampa som är godkänd i flera länder. Mer information om garantierna här.

Garanti: Garantiprocess för NIGHT BREAKER LED

Garantiprocess för strålkastare

Med OSRAM LEDriving XENARC är det enkelt att byta ut halogenstrålkastare utrustade med LED-varselljus, OSRAM xenon och signallampor. Specialutrusta din Golf VI med en ny, snygg look och ett vitare ljus jämfört med halogenlampor – fullständigt ECE-godkänd. Mer information om garantierna här.

Garanti: Garantiprocess för strålkastare

Garantiprocess för LED-utrustning, inklusive extraljus och arbetsljus

Oavsett om det gäller dimljus eller varselljus – OSRAM erbjuder många olika LED-lampor som passar din smak och prisklass. LED-lampor är lämpliga för yttre belysning eftersom de är tåliga och vibrationsbeständiga. Dessutom är de mycket effektiva och ger hög ljusstyrka och har låg energiförbrukning. Så här fungerar garantin för LED-tillbehör.

Garanti: Garantiprocess för LED-utrustning

Garantiprocess för LED-tillbehör och inspektionslampor

Oavsett om du kör bil, lastbil eller cyklar erbjuder LED-tillbehören från OSRAM energieffektiv och elegant belysning för din resa. Läs mer om garantivillkoren här.

Garanti: Garantiprocess för LED-tillbehör och inspektionslampor

Garantiprocess för LED-ersättningslampor

OSRAM erbjuder moderna LED-lampor för interiörbelysning till fordon. Med en helt ny ljuseffekt, upp till 80 % mindre energiförbrukning, och med upp till fem års garanti.

Garanti: Garantiprocess för LED-ersättningslampor

Unik garanti för ULTRA LIFE strålkastarlampor

Produktfamiljerna ULTRA LIFE levereras med garanti för händelse av produktfel vid icke-kommersiell användning. ULTRA LIFE halogenlampor övertygar med tre års garanti, och ytterligare ett fjärde år med online-registrering. XENARC ULTRA LIFE lampor har en unik 10-årig garanti för slutanvändare som har registrerat sig online.

Garanti: Unik garanti för ULTRA LIFE strålkastarlampor

Garantiprocess för XENARC ORIGINAL strålkastarlampor

Xenonlampor ger starkare ljus, ett bredare synfält och sparar både tid och pengar för utbyte och underhåll. OSRAM lämnar 4 års garanti på XENARC ORIGINAL lampor. OEM-produkter är undantagna från garantisystemet.

Garanti: Garantiprocess för XENARC ORIGINAL strålkastarlampor