Garantiprocesser för billampor, strålkastare, montering och tillbehör

OSRAMs produkter är innovativa och tekniskt högkvalitativa produkter som utsätts för hårda tester och strikt övervakning av OSRAMs kvalitetssäkringssystem.

Om du fortfarande inte skulle vara nöjd kan du här hitta information om OSRAMs garantier.

Garantiprocess för strålkastare

Med OSRAM LEDriving XENARC är det enkelt att byta ut halogenstrålkastare utrustade med LED-varselljus, OSRAM xenon och signallampor. Specialutrusta din Golf VI med en ny, snygg look och ett vitare ljus jämfört med halogenlampor – fullständigt ECE-godkänd. Mer information om garantierna här.

Garantiprocess för LED-utrustning

Oavsett om det gäller dimljus eller varselljus – OSRAM erbjuder många olika LED-enheter som passar din smak och prisklass. LED-lampor är lämpliga för yttre belysning eftersom de är tåliga och vibrationsbeständiga. Dessutom är de mycket effektiva och ger hög ljusstyrka och har låg energiförbrukning. Så här fungerar garantin för LED-utrustning.

Garantiprocess för LED-tillbehör och allmänbelysning

När du kör din bil eller lastbil, eller cyklar, erbjuder LED-tillbehören från OSRAM en mobil, energieffektiv och elegant belysning. Du kan också utveckla en helt unik interiörbelysning med OSRAMs produkter för allmänbelysning utrustade med modern LED-teknik.

Garantiprocess för LED-ersättningslampor

OSRAM erbjuder moderna LED-eftermonteringsprodukter för interiörbelysning till fordon. Med en helt ny ljuseffekt, upp till 80 % mindre energiförbrukning, och med upp till fem års garanti.

Unik garanti för ULTRA LIFE strålkastarlampor

Produktfamiljerna ULTRA LIFE levereras med garanti för händelse av produktfel vid icke-kommersiell användning. ULTRA LIFE halogenlampor övertygar med tre års garanti, och ytterligare ett fjärde år med online-registrering. XENARC ULTRA LIFE lampor har en unik 10-årig garanti för slutanvändare som har registrerat sig online.

Garantiprocess för XENARC ORIGINAL strålkastarlampor

Xenonlampor ger starkare ljus, ett bredare synfält och sparar både tid och pengar för utbyte och underhåll. OSRAM lämnar 4 års garanti på XENARC ORIGINAL lampor. OEM-produkter är undantagna från garantisystemet.

Garantiprocess för produkter inom fordonsvård och fordonsutrustning

Hemma eller på resan: OSRAM erbjuder mångsidiga produkter för att förenkla vård, underhåll och utrustning för din bil. Produkterna är lätta att hantera och använda, och är de perfekta reskamraterna. Lär känna garantiprocessen.