Automotive
 

Garantiprocess för XENARC ORIGINAL strålkastarlampor och HID ombyggnadssatser

OSRAM är stolta över XENARC ORIGINAL-lampornas höga kvalitet. OSRAM lämnar därför 4 års garanti på dessa strålkastare.

Med en tålig konstruktion och tufft testad för temperatur-, stöt-, vibrations- och vattenresistens, är HID-lampor byggda för hållbarhet, vilket sparar tid och pengar för utbyte och underhåll.

OSRAM XENARC ombyggnadssats är den senaste utvecklingen inom modern belysning för terrängkörning. HID-lampor ger dubbel ljusstyrka jämfört med vanliga halogen- och glödlampor, de har ett klarare ljus, ger ett bredare synfält och minskar påfrestningen på förarens ögon.

Denna produkt är inte ECE-godkänd och får inte användas på allmänna vägar. Användning på allmänna vägar leder till körförbud och indraget försäkringsskydd.

4 års garanti
  • XENARC ORIGINAL-lampor
  • HID ombyggnadssats

Så här fungerar garantin

OSRAM XENARC ORIGINAL strålkastare och HID ombyggnadssatser som inte fungerar korrekt som resultat av en produktdefekt i icke-kommersiella tillämpningar under flerårsperioden omfattas av OSRAM-garantin. Obs: Garantin gäller endast ersättningslampor som köpts på detaljhandelsmarknaden, och endast i länder med kundserviceadresser angivna i listan över länder.

Ladda ner: Reklamationsprocess, adressetikett och garantianspråksformulär Garantianspråk: Steg-för-steg-instruktioner OSRAM Service: Lista över länder för garantier

För att få en ersättningsprodukt ska du skicka den defekta enheten i en skyddande förpackning tillsammans med ditt inköpsbevis (porto betalas av avsändaren) till OSRAMs kontaktadress i ditt område. Dina lagstadgade rättigheter avseende defekta varor förblir opåverkade.