Automotive
 
Motorcykelbelysning

Motorcykelbelysning

För bättre sikt och synlighet på vägen

Motorcykellampor från OSRAM erbjuder hög effektivitet och prestanda – och snygg design. Att ha rätt belysning spelar en viktig roll för säkerheten, speciellt för motorcyklar och skotrar. I mörkret är motorcyklar svårare att se än bilar, och motorcyklister behöver därför en 100 % pålitlig belysning.

OSRAM öppnar upp nya alternativ för att anpassa motorcykelbelysning efter individuella krav med innovativa ljuskällor som är banbrytande när det gäller teknik, optik och säkerhet.

OSRAMs motorcykellampor säkerställer optimal belysning av vägen och förlänger tiden man behöver för att reagera. Våra halogenlampor för motorcyklar testas för vibrationstålighet under verkliga förhållanden. Dessutom används högpresterande xenonlampor även till belysning för motorcyklar, vilket gör dig optimalt förberedd för vägen.

Ladda ner: Motorcykellampor från OSRAM (PDF)

Upptäck utbudet av motorcykellampor från OSRAMs design-, prestanda- och originalsortiment.

Motorcykel med snygga strålkastarlampor

Designade motorcykellampor

Ljus för ett unikt utseende

Designade motorcykellampor från OSRAM ger din motorcykel ett coolt och omisskännligt utseende. Det trendiga, blåvita halogenljuset med en färgtemperatur på upp till 4 200 Kelvin, är mycket likt ljus från xenonlampor.

Elegant motorcykelbelysning
Par på motorcykel med starkt ljus

Högpresterande motorcykellampor

Mer ljus på vägen

Högpresterande motorcykellampor ger betydligt mer ljus på vägen jämfört med vanliga motorcykellampor. Se mer och bli synlig tidigare.

Starkare motorcykellampor
Motorcykelförare kör i gyttja

Video: Motorcykellampor från OSRAM

Motorcykel med originalreservlampor

Originalreservdelar

ORIGINAL motorcykellampor

Oavsett om det gäller originalutrustning för motorcyklar eller som ersättningsenheter har dessa lampor hög kvalitet och tillförlitlighet. De perfekta ersättningslamporna för din motorcykel eller moped.

ORIGINAL reservlampor
Skoterljus

Skoterljus

OSRAMs skoterljus är den perfekta lösningen för fantastisk ljusstyrka, höga prestanda och en viss exklusivitet.

Skoterlampor

E-post-kundtjänst

För frågor om våra produkter eller om garantianspråk, kontakta oss!