OSRAM LEDriving extraljus och arbetsljus

Natten har inte en chans!

OSRAM LEDriving extraljus och arbetsljus

OSRAM sätter upp sina egna spelregler för vad du kan förvänta dig av ditt fordon. Med OSRAMs olika prestandanivåer, former och strålmönster kan du nu lysa upp de allra mörkaste hörnen av världen med ett intensivt vitt LED-ljus – både på jobbet och fritiden. Det finns också tre spotlightserier att välja mellan: Multifunktionell, Funktionell och Slim. Med OSRAM är ljus befriande – på vägen, i terrängen och allt däremellan.

Bringing light to life – på vägen och i terrängen

På vägen

LEDriving extraljus

Oavsett om du vill ha ett snyggt accentljus för att förhöja ditt fordons utseende om dagen eller släppa loss den fulla kraften av ett högkvalitativt extraljus om natten – OSRAMs LED-lampor är det självklara valet. De är robusta och kompakta och kombinerar extremt hög optisk effektivitet med jämn ljusfördelning och en bländningsreducerande reflektordesign.

OSRAM LEDriving extraljus är ECE-godkända och får användas på allmänna vägar. De kännetecknas inte bara av en överlägsen design utan också av ett fantastiskt ljusflöde.

I terrängen

LEDriving arbetsljus

Dessa robusta och kompakta lampor är konstruerade för att klara de allra tuffaste tillämpningarna. Arbetet behöver inte upphöra när mörkret faller tack vare dessa intensivt vita LED-lampor med extremt hög optisk effektivitet och sofistikerat värmehanteringssystem. Med ett kraftfullt helljusmönster och intensiv fjärr- och närbelysning gör dessa lampor arbetet enklare.

Med OSRAM LEDriving arbetsljus kan du fortsätta jobba även på natten. OBS: OSRAM LEDriving arbetsljus är inte ECE-godkända. Det innebär att de inte får användas vid körning på allmänna vägar.

Starkare ljus för att se längre

Utrusta ditt fordon med ett vitt LED-ljus som är lika enkelt att montera som det är att uppskatta. Utöka den synliga delen av vägen framför med hjälp av en jämn ljusfördelning.

Produktportfölj

Låt inte natten bestämma. OSRAM LEDriving extraljus och arbetsljus håller dig igång där andra vanliga strålkastare inte räcker till.

Redo för äventyr

I terrängen måste du vara säker på att utrustningen inte sviker dig. OSRAM LEDriving extraljus och arbetsljus är konstruerade för att tåla tuffa tag. Du kan lämna asfalten bakom dig och se vad som ligger framför dig. Dessa robusta och eleganta X-formade spotlights kan förbättra sikten på långt och kort håll även under de mest extrema förhållanden.

Produktportfölj

OSRAM vet precis hur utmanande terrängkörning kan vara. OSRAMs sortiment av robusta LED-spotlights imponerar med fantastisk ljusstyrka och hög färgtemperatur i alla miljöer.

Nu kan du förhöja din lastbils utseende – både dag och natt.

Se och bli sedd bättre med OSRAM. Under dagen kommer ”positionsljusfunktionen” i vår multifunktionella serie att uppmärksamma andra trafikanter på din närvaro. På natten förbättrar den extra helljusfunktionen sikten på långt håll samtidigt som den varnar andra för att du närmar dig.

Produktportfölj

Uppgradera ditt fordon med våra sofistikerade LED-spotlights. Oavsett om du behöver varna mötande trafik eller lysa upp vägen under mörka förhållanden, kan du förbättra sikten med extremt hög optisk effektivitet och likformigt LED-ljus från OSRAM.

Du jobbar hårt. Det gör din utrustning också.

Håll total koll på ditt arbetsområde både dag och natt – våra tuffa LEDriving extraljus och arbetsljus slutar aldrig jobba.

Produktportfölj

Dessa robusta och kompakta lampor är konstruerade för att klara de allra tuffaste tillämpningarna.

Gör ett hårt arbete lättare

Slutar inte ditt arbete när solen går ner? Låt inte det hindra dig: Våra LEDriving extraljus och arbetsljus ger ett kraftfullt helljus och intensiv fjärr- och närbelysning. Arbetet behöver inte upphöra när mörkret faller tack vare dessa intensivt vita LED-lampor med extremt hög optisk effektivitet och sofistikerat värmehanteringssystem.

Produktportfölj

Dessa robusta och kompakta lampor är konstruerade för att trivas i de allra tuffaste miljöerna. Det ger dig självförtroende att fortsätta dygnet runt hela veckan för att klara alla tidsfrister.

Här hittar du en översikt över alla LEDriving extraljus och arbetsljus produkter
inklusive respektive referensnummer

Se våra produkter ”in action”

Nöj dig bara med OSRAM – ledaren inom fordonsbelysning

Kraftfull belysning på kort och långt håll upp till 635 meter – OSRAMs ljusstarka lampor visar vägen.

OSRAM uppfyller alla behov med spot-, bred- eller kombo-strålkastare, tillgängliga i en rad olika vinklar och stilar.

Jämn ljusfördelning och minskad bländning, även under besvärligt dagsljus, för ökad säkerhet på vägen.

* Gäller endast för ECE-godkända extraljus

Med en extremt hållbar lins i polykarbonat och flera spänningsskydd, är OSRAM LEDriving spotlights tillförlitliga även i de mest extrema miljöer.

Alla OSRAM LEDriving extraljus och arbetsljus har testats noggrant i våra laboratorier. Därför ger vi dig en 5-årsgaranti eller 2-årsgaranti (Value-serien).

Installationsanvisningar

Vår video visar hur du enkelt kan
bestämma referensnumren

Ladda ner installationsanvisningar för LEDriving extraljus och arbetsljus här.

Ladda ner installationsanvisningarna

Rena LED-prestanda

Vi har kombinerat OSRAMs högpresterande LED-teknik med de senaste innovationerna inom direktbelysning. OSRAMs specialdesignade friformsreflektor förbättrar den optiska prestandan genom att reflektera LED-ljuset utåt för att minska bländning och förbättra sikten.

Beprövad och pålitlig

Alla OSRAM LEDriving extraljus och arbetsljus genomgår olika tester i vårt miljösimuleringslaboratorium. Vi har testat lamporna under extrema miljöförhållanden och kan därför garantera produkter av högsta kvalitet.

Läs mer