OSRAM – nummer 1 över hela världen

Precision, kvalitet och innovation på alla områden inom bilbelysning.

Gatubelysning

Efter mer än 110 år har OSRAM blivit världsledande inom fordonsbelysning. Vi är en uppskattad och betrodd partner till världens främsta fordonstillverkare. Faktum är att hälften av alla personbilar som tillverkas över hela världen varje år är utrustade med OSRAM-lampor.

Vi förbättrar fortlöpande våra produkter. Som leverantör till OEM-företag upprätthåller vi ett strikt kvalitetsprogram, så att rätt produkt alltid finns nära till hands för våra kunder – år efter år. OSRAM har sitt huvudkontor i München och är en global aktör med närvaro i många länder – varhelst kunderna finns kan vi uppfylla deras behov.

 

Våra vägledande principer

Högpresterande belysning

OEM-leverantör med heltäckande kvalitetsstyrning

”Made in Germany”

För närvarande har OSRAM de bästa teknikerna och ingenjörerna som forskar om och utvecklar ny belysningsteknik på flera ställen i Tyskland. Vår certifierade kvalitetsstyrning möjliggör intelligenta belysningslösningar och kompromisslös produktkvalitet. Det är därför OSRAM är utvecklingspartner till alla ledande strålkastartillverkare.

OEM-kvalitet för eftermarknaden

OSRAMs eftermarknadsprodukter för fordon har samma kvalitetsstyrning och noggranna produktionsprocesser.

Nära kunden

OSRAMs produkter överträffar alla ECE-minimikrav. I stället är biltillverkarnas strikta krav vår standard. Vi strävar efter att möta våra kunders behov och vi bryr oss om deras säkerhet på vägen. OSRAM har alltid fokus på kontinuerlig utveckling av fordonslampor för ännu bättre sikt på vägen och bättre uppfattning av andra trafikanter.

Verkstäder och slutanvändare kan själva se OSRAMs produkter på mässor och evenemang för bilentusiaster. Våra innovativa produktlösningar kan upplevas i verkligheten i våra montrar för bilar eller motorcyklar. Oavsett om det är för en ny bil eller för eftermarknaden – OSRAM upprätthåller den högsta standarden för alla produkter.

OSRAM Automotive på evenemang

Förtroende genom övervakning

OSRAM är känt som ett pålitligt varumärke med en portfölj fylld av premiumprodukter. Tyvärr har detta faktum uppmärksammats av tillverkare som översvämmat marknaden med förfalskningar. Förfalskade OSRAM-produkter är inte bara ett kommersiellt problem utan också en säkerhetsrisk för våra kunder.

OSRAMs xenonprodukter tillhör några av de mest förfalskade produkterna. För att avsevärt minska antalet förfalskade produkter har vi utvecklat OSRAM Trust Program. Nu kan våra kunder själva snabbt kontrollera online om de har köpt en OSRAM-original xenonlampa.

The OSRAM Trust Program

Hållbarhetsprincip

Miljöskydd hos OSRAM går långt utöver lagkraven: vår produktion är utformad för att vara resurseffektiv, spara energi och minska mängden förpackningsmaterial.

Vårt miljösystem, certifierat enligt ISO 14001, garanterar detta konsekvent och kontinuerligt.


Motorcykelbelysning