Fascinerande starka xenonlampor för bilar

Fascinerande starka xenonlampor för bilar

OSRAM xenonlampor genererar upp till 200% mer ljusstyrka jämfört med minsta lagstadgade standard och har imponerande färgtemperatur, betydligt lägre energiförbrukning och längre livslängd än halogenlampor.

OSRAMs banbrytande xenonlampor tillåter mycket mer än bara körkomfort, de understryker din personlig stil och visar miljömedvetenhet.

Ladda ner: Automotive katalog (PDF)

Notera: Strålkastarlampor blir gradvis svagare med tiden, vilket minskar förarens sikt på natten. För att få bästa ljus, byt båda lamporna samtidigt innan de brinner ut.

Upplev våra lampor i ett 360° perspektiv

Starka xenonlampor

Ren prestanda med xenonteknik

Bil utrustad med XENARC NIGHT BREAKER LASER

Upp till 200% mer ljus

XENARC NIGHT BREAKER LASER

Upptäck den kraftfulla prestandan hos OSRAM xenonlampor. Denna kraftfulla lampa med effektiv xenonteknik ger bättre sikt på vägen: upp till 200% mer ljus2 jämfört med minsta lagstadgad standard. Dessutom är ljusbilden upp till 250 meter lång och upp till 20% vitare ljus jämfört med minsta lagstadgad standard. Mer ljusstyrka gör att du kan se längre och därför reagera tidigare.

2 Jämfört med lägsta ECE R98

Produktkatalog: XENARC NIGHT BREAKER LASER

Särskilt vitt ljus för LED-look

Hög prestanda tack vare xenonteknik

Bil utrustad med XENARC COOL BLUE INTENSE

Upp till 6 200 K ljustemperatur1,3

XENARC COOL BLUE INTENSE

XENARC COOL BLUE INTENSE – ett modernt utseende med hög ljusstyrka! Om du letar efter den perfekta kombinationen av snygg och unik design i kombination med extraordinär vägbelysning med upp till 150% mer ljus4 är dessa xenonlampor med hög kontrast det rätta valet. De högteknologiska xenonlamporna på upp till 6 200 K1,3 imponerar med såväl effektiv teknik, design och utan kompromisser. Tack vare en speciell fyllning som används i stället för vanligt belagt glas har lampan ett extra kallvitt ljus.

Produktkatalog: XENARC COOL BLUE INTENSE

OSRAMs hållbara fordonslampor

Ren prestanda med xenonteknik

Bil utrustad med XENARC ULTRA LIFE

Xenonlampor med extra lång livslängd

XENARC ULTRA LIFE

XENARC ULTRA LIFE xenonlampor är idealiska när det gäller hållbarhet. Dessa långlivade strålkastarlampor gör livet lite enklare tack vare upp till fyra gånger så lång livslängd jämfört med vanliga xenonlampor och har 10 års garanti vid onlineregistrering. Det betyder längre utbytesperioder för din komfort!

Produktkatalog: XENARC ULTRA LIFE

Pålitliga billampor

Ren prestanda med xenonteknik

Bil utrustad med XENARC ULTRA LIFE

OSRAM originalreservdelar

XENARC ORIGINAL

XENARC ORIGINAL sätter standarden för moderna xenonlampor till bilar. Med en färgtemperatur på upp till 4 500 Kelvin är ljuset mer likt naturligt dagsljus än vanliga halogenlampor på 3 200 Kelvin – och är därmed behagligare för ögat. Dessutom finns OSRAMs originalreservdelar i ett brett sortiment, allt i OEM-kvalitet och med bevisad tillförlitlighet i miljontals nya bilar från kända biltillverkare. Även dessa standardlampor erbjuder innovationer: OSRAM är den enda tillverkaren i världen som gör en 100 % kvicksilverfri D8S med en strömförbrukning på endast 25 watt!

Produktkatalog: XENARC ORIGINAL
Different cars with different headlight lamps

Vilken är den perfekta lampan för dig?

Ännu mer ljus på gatan, snyggt utseende och färre lampbyten

Billampor från OSRAM uppfyller många krav. Vad vill du få ut av en billampa? Hitta en som är rätt för dig och din bil.

Ta reda på

Automotive Service

(EN/DE)
Mån–fre: 8–16
(CET)