Stark, starkare, NIGHT BREAKER.

Nya serien NIGHT BREAKER.
Upp till 230 % högre ljusstyrka1 för dig.

De högpresterande lamporna representerar kraft, ljusintensitet, maximalt ljusflöde och den senaste tekniken. Högpresterande fordonslampor från OSRAM sätter nya standarder för fordonsbelysning och förbättrar sikten. Xenon- och halogenteknik samt olika produktsortiment gör att du kan välja rätt lampa som passar dina personliga krav.

Vi presenterar vår starkaste halogenlampa någonsin.
NIGHT BREAKER 220

Ljuskvaliteten spelar en viktig roll för trafiksäkerheten – ett klart och tydligt synfält och bra sikt kan avsevärt förbättra din förmåga att köra på natten. Med 220 % högre ljusstyrka1 är nya NIGHT BREAKER 220 den överlägset starkaste halogenstrålkastaren i vårt sortiment.
Den kraftfulla lampan ger förstklassig prestanda i alla situationer. Med upp till 20 % vitare ljus1 och en vidsträckt siktsträcka har du alltid full koll på vägen i upp till 150 meter – så att du kan reagera tidigare på skyltar och hinder. Lampan kombinerar en högintensiv ljusstyrka med låg bländning, så att andra förare, cyklister och fotgängare lätt kan se dig på långt håll. NIGHT BREAKER 220 utmärks av sin nya guld hatt med modern look, och finns som H4, H7 och H11 – och som vanligt med OSRAMs premiumkvalitet.

OSRAM tar sitt mål att hålla alla förare säkra bakom ratten på stort allvar. Därför förbättrar vi hela tiden vår produktportfölj.

Tack vare introduktionen av NIGHT BREAKER 220 kan miljontals bilister som förlitar sig på halogenutrustade bilar få bättre sikt och mer sinnesro.

OSRAMs sortiment av högpresterande lampor för halogenstrålkastare i översikt:

Upp till 220 % högre ljusstyrka3 – även för xenonstrålkastare:

XENARC NIGHT BREAKER 220

Upp till 220 % högre ljusstyrka3

XENARC NIGHT BREAKER 220 är OSRAMs mest kraftfulla lampa med xenonteknik och ger dig bättre sikt på vägen. Mer ljus gör att du ser längre och därför reagerar tidigare.

Köp nu

OSRAM Vehicle Lamp Finder
Letar du efter rätt lampa till din bil?

Varför ska jag välja NIGHT BREAKER högpresterande lampor?

  • Mer ljus gör att du ser längre och därför reagerar tidigare
  • Bättre sikt
  • Skyltar, hinder och faror kan uppfattas tidigare
  • Premiumkvalitet – ”Made in Germany/USA”
  • Originalreservdelskvalitet som överträffar alla minimikrav enligt ECE-standarden

1 LED (230%) eller Halogen (200 %/150 %/100 %): Jämfört med minimikrav enligt ECE R112/R37.
2 Godkänd av den tyska federala myndigheten för motorfordon (KBA) för ett stort antal strålkastare. Gäller endast för de respektive länder där det finns ett godkännande eller för vilka ett likvärdigt godkännande gäller, samt för de fordonsmodeller och ljusfunktioner som för närvarande anges i kompatibilitetslistan.
3 Jämfört med minimikrav enligt ECE R98.