OSRAM BATTERYstart hjälpstartare

Kompakta och kraftfulla hjälpstartare - för hemmet eller verkstäder

OSRAMs smarta hjälpstartare

De flesta förare är lite rädda för att höra sin startmotor lägga av. Ett svagt eller helt urladdat batteri kan leda till både förseningar och mycket frustration. Bilbatterier är särskilt utsatta på vintern. De fungerar sämre eller laddas ur snabbare. Bortglömd utrustning som radio eller innerbelysning drar energi – särskilt i äldre bilar utan automatisk avstängning. Om det inte finns en granne med startkablar i närheten och du har bråttom, kan en praktisk och kraftfull hjälpstartare snabbt ladda ditt bilbatteri.

Översikt av bärbara OSRAM BATTERYstart-hjälpstartare

Mer information i vår katalog

Produktegenskaper

BATTERYstart 200 | Mer information

BATTERYstart 300 | Mer information

BATTERYstart 400 | Mer information

Batterikapacitet 6 000 mAh13 000 mAh16 800 mAh
Rekommenderad bensinmotorstorlek (upp till) 3 l6 l8 l
Rekommenderad dieselmotorstorlek (upp till) -3 l4 l
Drivström150 A300 A400 A
Max ström500 A1 500 A2 000 A
Laddningstid2 tim3 tim3 tim
Antal USB-uttag 2,1 A122
12 V-uttag--
Powerbank-funktion
LED-ficklampa
Förvaringslåda
OSRAM-garanti2 år*2 år*2 år*

OSRAMs hjälpstartare:

En räddare i nöden
Gör dig oberoende av hjälp från tredje part: OSRAM BATTERYstart med litium-kobolt-teknik gör att du snabbt kommer iväg. Välj helt enkelt den produkt som matchar din motorvolym. Och tack vare den kompakta designen kan alla tre hjälpstartarna förvaras i handskfacket, och på så sätt alltid finnas inom räckhåll.

Liten men kraftfull
Behändiga mått och beroende på modell en vikt på 300–700 g: BATTERYstart-hjälpstartare är både praktiska och kraftfulla. Och det bästa av allt: tack vare USB-anslutningen kan de också ladda mobila enheter som smartphones, kameror, surfplattor och mycket mer. Dessutom har alla modellerna en ljusstark inbyggd LED-ficklampa som underlättar anslutning till bilbatterier i mörker. Inbyggda säkerhetsfunktioner förhindrar till exempel fel polaritet, överhettning och kortslutning.

Startklar med en knapptryckning
Läs noga bruksanvisningen till din BATTERYstart-produkt före användning. Du är då förberedd och vet vad du ska göra vid en nödsituation. För att starta ett fordon ska du ansluta kablarna till rätt poler på bilbatteriet. Rätt ordningsföljd för anslutning och urkoppling beskrivs i bruksanvisningen. Efter en knapptryckning skickar BATTERYstart ut en puls som väcker ditt batteri till liv – sedan kan du starta motorn igen. Kom ihåg att ladda hjälpstartaren efteråt så att den är klar att använda igen.

Hitta rätt produkter till ditt fordon
BATTERYstart-serien omfattar hjälpstartare som är lämpliga för bensinmotorer på 3–8 liter eller dieselmotorer på upp till 4 liter. Med rätt modell kan du starta småbilar och motorcyklar, ända upp till SUV:ar och små och stora skåpbilar. BATTERYstart 400 är även utrustad med ett 12 V-uttag (cigarettändaruttag) och kan därför användas för tillbehör utanför fordonet som har en 12 V-kontakt, såsom kylenheter, fläktar och bärbara kompressorer.

* Se våra garantisidor för närmare villkor

Hjälpstartare för verkstäder: BATTERYstart PRO

Laddar upp sig själv inom 60 sekunder

Upptäck andra produkter inom fordonsvård och fordonsutrustning: