Gör dig redo för vägen

Nu finns en rad nya produkter för din trygghet

I över 110 år har vår marknadsledande fordonsbelysning hjälpt trafikanter att vara beredda på det oväntade. Nu presenterar vi ett nytt sortiment av produkter som gör att du kan fortsätta din resa oavsett vad som ligger framför dig. Från våra avancerade bilkameror till däckvårdsprodukter, batterivårdsprodukter och mycket mer – vårt sortiment av produkter inom fordonsvård och fordonsutrustning gör att du alltid är välutrustad på din resa.

Oavsett om du är en bilentusiast som inte har något emot att smutsa ner händerna, eller om du bara vill underhålla ditt fordon, så hittar du det du behöver i vårt sortiment. Från våra instegsalternativ, till våra professionella verktyg och utrustning – varje produkt är tillverkad med den höga kvalitet du kan vänta dig från OSRAM.
Var du än är och vart du än ska – gör dig redo för vägen.

Våra 4 nya produktkategorier gör dig redo för vägen:

Däckvård

Palla för trycket med däckunderhåll

Oavsett om du är på en tripp med dina vänner, är på semester med familjen, eller bara kör från A till B – en bra däckvård ger dig säkerhet på vägen. Alltför många bilister struntar i riskerna med dåligt fyllda däck. I verkligheten orsakar för lågt däcktryck att däckmönstret slits fortare och överhettas, medan för högt däcktryck försämrar vägfästet. I båda fallen ökas risken för att däcket punkteras.

Låt inte ett punkterat däck förstöra dagen. Med vårt nya sortiment av däckvårdsprodukter i premiumkvalitet får du ut det mesta av dina däck, även under tuffa omständigheter. Kontrollera, fyll och täta däck – var som helst och när som helst. Få bättre väghållning och bränsleekonomi, och ett däckmönster som håller längre med vårt breda sortiment av tryckmätare, pumpar och däcktätningssatser. Vad som än ligger framför dig – gör dig redo för vägen.

Inspektionslampor

Överlägsen ljusstyrka

Låt inte dålig sikt hålla dig tillbaka. Oavsett om du byter däck, fyller på olja eller vatten, eller helt enkelt gör en rutininspektion – vår nya serie LED-inspektionslampor hjälper dig med jobbet även i mörker. Högpresterande LED-lampor med lång livslängd ger ett kallvitt ljus på upp till 6 000 Kelvin som lyser upp de mörkaste hörnen.

Dessa premiumlampor används av proffs i hela världen och finns i en rad olika storlekar och utföranden. Nu kan du vara proffsutrustad var du än befinner dig. Vad än natten döljer kan du lita på att OSRAM lyser upp din tillvaro.

Startboosters, startkablar, batteriladdare och EV laddkablar

Hantera de flesta situationer

Det är kallt, du är sen och din bil startar inte – för de flesta förare är den en alltför välbekant känsla. Oavsett om det orsakas av minusgrader, långtidsparkering eller påslagna lampor, orsakar ett urladdat batteri alltid frustration. Låt inte ett urladdat batteri förstöra din dag. Vårt nya sortiment av batterivårdsprodukter av högsta kvalitet, lägger kraften i dina händer så att du kan undvika att bli överraskad och oförberedd.
Startboosters: Dessa kraftfulla och bärbara startmotorer är ett måste för alla reparationskit. De erbjuder ett snabbt och säkert sätt att få dig tillbaka på vägen – utan hjälp utifrån!
Startkablar: Har du en till bil eller finns hjälp på plats? Starta ditt bilbatteri snabbt med startkablar i olika utföranden.

Batteriladdare: Bilbatterier kräver regelbundet underhåll. Detta gäller särskilt för bilar som inte körs dagligen eller som står parkerade under långa perioder eftersom strömmen urladdas när bilbatteriet inte används, särskilt under de kalla vintermånaderna. Att utföra en rutininspektion minst en gång i månaden kan hjälpa till att maximera livslängden och säkerställa att du alltid är redo för vägen. Håll ditt batteri optimalt laddat med vårt nya sortiment av smarta batteri- och underhållsladdare av högsta kvalitet.
Laddkablar för elfordon: OSRAM laddkablar kan användas för såväl laddhybrider som till rena elbilar. Ladda enkelt ditt fordon på nästan vilken laddstation som helst eller till och med i ett vanligt uttag: oavsett om du är på språng, på arbetet, medan du handlar eller naturligtvis i hemmet.

Fordonselektronik

Bilkameror och växelriktare för yrkesmässigt och privat bruk

Livet är fullt av överraskningar. Du kan inte förutsäga när trafikolyckor och incidenter ska ske, men du kan vara beredd på dem. Vårt sortiment av bilkameror och växelriktare kan hjälpa dig i olika situationer.

Högupplösta kameror med vidvinkelobjektiv registrerar det som händer utanför ditt synfält och gör att du kan fokusera på vägen framför dig. De smarta G-Shock-sensorerna startar inspelningen när en rörelse detekteras – även när ditt fordon är parkerat.

Växelriktare med ren sinusvåg och modifierad sinusvåg från OSRAM förser dig med växelström från en likströmskälla när du behöver ström utan att ha tillgång till elnätet.

Som professionell installatör eller mobil entreprenör kan du med våra växelriktare med ren sinusvåg använda alla dina nätdrivna elverktyg med full effekt för att få jobbet gjort, eller få andra tillbaka på vägen.
Vill du campa långt från elnätet, men ändå använda apparater med strömanslutning t.ex. en bärbar dator, mikrovågsugn, kylskåp eller hårtork?
Växelriktare med modifierad sinusvåg låter dig upptäcka nya möjligheter och njuta av semestern fullt ut!

1 Verifierat genom oberoende laboratorietester enligt GB/T 18801-2015
2 Tillgänglig med utvalda produkter i sortimentet
3 OBS: Specifika krav samt lagstiftning i enskilda länder måste följas, särskilt avseende lagring, användning och överföring av data/uppgifter. Bekanta dig med de dataskyddslagar som gäller i ditt land och se till att du följer dem. Bekanta dig med och följ även de lagar och regler som gäller användning och ägarskap av bilkameror i ditt land.