Gör dig redo för vägen

Gör dig redo för vägen

Nu finns en rad nya produkter för din trygghet

I över 110 år har vår marknadsledande fordonsbelysning hjälpt trafikanter att vara beredda på det oväntade. Nu presenterar vi ett nytt sortiment av produkter som gör att du kan fortsätta din resa oavsett vad som ligger framför dig. Från våra avancerade UV-luftrenare och bilkameror, till däckvårdsprodukter, batterivårdsprodukter och mycket mer – vårt sortiment av produkter inom fordonsvård och fordonsutrustning gör att du alltid är välutrustad på din resa.

Oavsett om du är en bilentusiast som inte har något emot att smutsa ner händerna, eller om du bara vill underhålla ditt fordon, så hittar du det du behöver i vårt sortiment. Från våra instegsalternativ, till våra professionella verktyg och utrustning – varje produkt är tillverkad med den höga kvalitet du kan vänta dig från OSRAM.
Var du än är och vart du än ska – gör dig redo för vägen.

Våra 5 nya produktkategorier gör dig redo för vägen:

Däckvård

Palla för trycket med däckunderhåll

Oavsett om du är på en tripp med dina vänner, är på semester med familjen, eller bara kör från A till B – en bra däckvård ger dig säkerhet på vägen. Alltför många bilister struntar i riskerna med dåligt fyllda däck. I verkligheten orsakar för lågt däcktryck att däckmönstret slits fortare och överhettas, medan för högt däcktryck försämrar vägfästet. I båda fallen ökas risken för att däcket punkteras.

Låt inte ett punkterat däck förstöra dagen. Med vårt nya sortiment av däckvårdsprodukter i premiumkvalitet får du ut det mesta av dina däck, även under tuffa omständigheter. Kontrollera, fyll och täta däck – var som helst och när som helst. Få bättre väghållning och bränsleekonomi, och ett däckmönster som håller längre med vårt breda sortiment av tryckmätare, pumpar och däcktätningssatser. Vad som än ligger framför dig – gör dig redo för vägen.

Luftrenare

En frisk fläkt för trafikanter

Att vara redo för vägen innebär att du kan klara alla utmaningar – även dem du inte kan se. Även om luftkvalitet inte är det första du tänker på när det gäller trafiksäkerhet, är det värt att fundera på. Bakterier, virus och allergener finns överallt, särskilt när du kör. Sjukdomsalstrande bakterier kommer in genom luftkonditioneringssystemet och sprids snabbt i fordonet. Och risken för att överföra ett virus som SARS-CoV-2 (coronavirus) från person till person är mycket högre i små utrymmen. Nu kan du få en löpande filtrering och rening under resan.

Skydda dig själv och dina passagerare mot osynliga faror med den nya luftrenaren AirZing Mini. Den här kraftfulla och eleganta enheten eliminerar 99,9 % av alla virus och bakterier i luften1, och tar även bort allergener och föroreningar – perfekt för att bli av med obehagliga lukter orsakade av rök eller husdjur. Det sofistikerade filtreringssystemet kombinerar avancerat UVA LED-ljus med ett kraftfullt TiO2-filter för en fräschare och mer hygienisk förarmiljö. Mer trygghet i varje andetag – var du än är.

Inspektionslampor

Överlägsen ljusstyrka

Låt inte dålig sikt hålla dig tillbaka. Oavsett om du byter däck, fyller på olja eller vatten, eller helt enkelt gör en rutininspektion – vår nya serie LED-inspektionslampor hjälper dig med jobbet även i mörker. Högpresterande LED-lampor med lång livslängd ger ett kallvitt ljus på upp till 6 000 Kelvin som lyser upp de mörkaste hörnen.

Dessa premiumlampor används av proffs i hela världen och finns i en rad olika storlekar och utföranden. Nu kan du vara proffsutrustad var du än befinner dig. Vad än natten döljer kan du lita på att OSRAM lyser upp din tillvaro.

Batteristartare och batteriladdare

Hantera de flesta situationer

Batteristartare: Det är kallt, du är försenad och din bil startar inte – de flesta bilförare känner nog igen sig. Oavsett om det beror på köldgrader, att du inte använt bilen på länge eller att du glömt belysningen på – ett dött batteri är alltid frustrerande. Låt inte ett dött batteri förstöra dagen. Vårt nya sortiment av batterivårdsprodukter i premiumkvalitet ger dig kraft så att du slipper bli överraskad. Dessa kraftfulla och bärbara hjälpstartare är ett måste i alla reparationssatser, och ett snabbt sätt att komma iväg.

Batteriladdare: Fordonsbatterier kräver regelbundet underhåll. Det gäller särskilt för bilar som inte körs varje dag eller står parkerade långa perioder, eftersom batteriet sakta laddas ur när bilen inte används. Elutrustning som luftkonditionering, vindrutetorkare, strålkastare, innerbelysning och underhållningsenheter kan belasta ditt batteri ytterligare – särskilt under vintermånaderna. En rutininspektion minst en gång i månaden kan hjälpa till att maximera drifttiden och se till att du alltid är redo för vägen. Låt inte kölden överraska dig i vinter. Håll ditt batteri optimalt laddat med vår nya serie smarta enheter i premiumkvalitet för laddning och underhåll av batterier.

Bilkameror

Fånga upp saker du kanske skulle ha missat

Livet är fullt av överraskningar. Du kan inte förutsäga när trafikolyckor och incidenter ska ske, men du kan vara beredd på dem. Vårt nya sortiment av bilkameror i premiumkvalitet låter dig fånga upp oväntade detaljer med knivskarpa bilder, så att du kan slappna av och köra tryggt. Högupplösta kameror med vidvinkelobjektiv registrerar det som händer utanför ditt synfält och gör att du kan fokusera på vägen framför dig. De smarta G-Shock-sensorerna startar inspelningen när en rörelse detekteras – även när ditt fordon är parkerat.

Och med svartvita nattbilder med hög kontrast2, missar du ingenting – inte ens i mörkret. Var trygg med att vad som än händer på vägen så har du alltid bevis för det. Övervaka och utvärdera din körning, avgör dispyter och försäkringsanspråk3, och fånga alla de där magiska minnena från bilturen i full HD-kvalitet. Var beredd på det oförutsedda – gör dig redo för vägen.

1 Verifierat genom oberoende laboratorietester enligt GB/T 18801-2015
2 Tillgänglig med utvalda produkter i sortimentet
3 OBS: Specifika krav samt lagstiftning i enskilda länder måste följas, särskilt avseende lagring, användning och överföring av data/uppgifter. Bekanta dig med de dataskyddslagar som gäller i ditt land och se till att du följer dem. Bekanta dig med och följ även de lagar och regler som gäller användning och ägarskap av bilkameror i ditt land.