LEDinspect LED-inspektionslampor

Bärbara, praktiska och ljusstarka:
Två serier för proffs och gör-det-självare

LED-inspektionslampor

De perfekta hjälpmedlen för dina gör-det-själv-projekt:
LEDinspect inspektionslampor

LEDinspect: LED-inspektionslampor för privat användning
De uppladdningsbara eller batteridrivna LED-inspektionslamporna är idealiska för användning i hemmet. Armaturerna är utrustade med hållbara LED:ar med hög effekt och ger optimal belysning i trånga utrymmen och på svåråtkomliga platser. En ytterligare fördel med OSRAMs inspektionslampor är deras robusta design och den greppvänliga, smutsavvisande ytan. Alla LEDinspect inspektionslampor har 2 års garanti1.

Särskilt praktiskt
Alla OSRAMs LEDinspect inspektionslampor är sladdlösa vilket möjliggör ett extra bekvämt arbete. De flesta lamporna kan också enkelt monteras på lämpliga platser tack vare en kombination av krok och magnet. Arbetsmoment som tar längre tid är heller inga problem med det hållbara uppladdningsbara batteriet. Lamporna är därför det perfekta verktyget vid underhåll och reparation av ditt fordon.

Översikt av serien OSRAM LEDinspect

Mer information i katalogen

Våra LEDinspect inspektionslampor för gör-det-självare:

Mer information
LEDinspect inspektionslampor

Det professionella hjälpmedlet för din verkstad:
LEDinspect PRO inspektionslampor

LED-inspektionslampor för daglig användning
De nya LEDinspect PRO inspektionslamporna är speciellt utvecklade för de komplicerade underhållsarbeten och reparationer som du utför till vardags i garaget. LEDinspect PRO förbättrar sikten med avancerade lysdioder som ger en enastående ljusstyrka och ett intensivt vitt ljus med en färgtemperatur på upp till 6 000 kelvin. Varje unik lampdesign återspeglar en förståelse för professionella applikationer och ger ljus exakt där du behöver det. Alla LEDinspect PRO inspektionslampor har 3 års garanti1.

Fördelar i ditt arbete
Särskilt praktiskt är att nästan alla lampor är utrustade med ett slitstarkt och uppladdningsbart batteri vilket möjliggör arbete under bekväma förhållanden. Dessutom är LEDinspect PRO-produkterna greppvänliga och vattentäta (i enlighet med olika skyddsklasser) och har en smutsavvisande yta. Många lampor har funktioner som magneter, clips, krokar, ficklampa och handsfree-alternativ.

Översikt av serien OSRAM LEDinspect PRO

Mer information i katalogen

Våra LEDinspect PRO inspektionslampor för professionell användning:

Mer information
LEDinspect PRO inspektionslampor

Små medhjälpare för bättre sikt och synlighet:

1 Se våra garantisidor garantisidor för närmare villkor