OSRAM BATTERYcharge

Smart batteriladdning och underhåll för fordon med elsystem på 6–24 volt

BATTERYcharge - Smart battery chargers

Det särskilt viktigt att underhålla batteriet om bilen inte körs dagligen utan oftast står parkerad. När man kör ser generatorn till att batteriet nästan alltid är fulladdat. Men om bilen står parkerad länge laddas batteriet ur kontinuerligt. Oavsett om det gäller en andrabil, en veteranbil eller en cab på vintern – för att garantera att bilen startar efter en lång tid är det viktigt att batteriet underhålls regelbundet.

Översikt av BATTERYcharge-batteriladdare

Mer information i vår katalog

Produktegenskaper

BATTERYcharge 904 | Mer information

BATTERcharge 906 | Mer information

BATTERYcharge 908 | Mer information

Laddningsström (upp till)4 A6 A8 A
Underhållsström (upp till)2 A3 A4 A
Max batteristorlek för laddning av 12 V-fordon90 Ah110 Ah150 Ah
Max batteristorlek för laddning av 24 V-fordon----70 Ah
Rekommenderas förMotorcyklar, bilarMotorcyklar, bilar, SUV:ar, skåpbilarMotorcyklar, bilar, SUV:ar,
skåpbilar, mindre lastbilar
Start/Stopp-kompatibel
Antal steg för att ladda bly-syra-, AGM-, EFB-batterier999
Antal steg för att ladda litium-batterier777
OSRAM-garanti2 år*2 år*2 år*

OSRAMs batteriladdare:

Underhåll ditt batteri på det sätt det förtjänar
Våra produkter i OSRAM BATTERYcharge-serien skapar idealiska förutsättningar för ditt batteri. De smarta enheterna för batteriunderhåll laddar, skyddar och återställer batteriet i ditt fordon. Även på vintern kommer ditt batteri automatiskt att skyddas och underhållas efter att det har laddats fullständigt – tills du tar en tur med din bil igen. OSRAMs batteriladdare kan förhindra att batteriet laddas ur helt, och på så sätt förlänga dess livslängd.

Full med fantastiska funktioner
Din BATTERYcharge-produkt har en rad praktiska funktioner: Alla tre batteriladdarna är kompatibla med fordon som har start-stopp-automatik, och skyddar ditt batteri från att bli helt urladdat i vinterläge. Litiumbatterier laddas med en laddningscykel i sju steg, medan vanliga bly-syra/AGM-batterier laddas med en säker laddningscykel i nio steg. Vi har fullt förtroende för våra produkter, därför har våra BATTERYcharge-batteriladdare en tvåårig OSRAM-garanti*.

Enkelt handhavande, automatiskt underhåll
Alla BATTERYcharge-produkter är smarta och mycket enkla att använda. Med ett knapptryck startar du en laddningscykel i flera steg. Laddningen övergår automatiskt till underhållsläge så snart batteriet är fulladdat. De stora LCD-displayerna är belysta och lätta att läsa av även under dåliga ljusförhållanden. Alla enheterna är skyddade mot fel polaritet och överspänning så att du kan fokusera på andra saker när du kopplat in en BATTERYcharge-laddare.

Passar många fordonstyper
BATTERYcharge 904 och BATTERYcharge 906 passar fordon med elsystem från 6 V upp till 12 V, och BATTERYcharge 908 passar även fordon med elsystem upp till 24 V. Beroende på produkt omfattas motorcyklar, de flesta bilar och skåpbilar, och när det gäller BATTERYcharge 908, även större skåpbilar och mindre lastbilar.

* Se våra garantisidor för närmare villkor

Upptäck andra produkter inom fordonsvård och fordonsutrustning: