Automotive
 

Fordonstillbehör

Mobila, praktiska och eleganta lampor

LED inspection lights faimily

LED inspection lights family

Bärbara hjälpmedel med starkt ljus

Vad sägs om en snabb titt under huven? Eller när du som passagerare läser en bok på natten? Eller när du behöver precis rätt ljus för dina dagliga gör-det-själv-projekt? Det stora sortimentet av LED-tillbehör från OSRAM gör allt detta möjligt. Tillbehören gör åkturer i personbilar trevligare, ökar säkerheten och är även mycket användbara som hjälpmedel för belysning av vanliga arbetsuppgifter. Njut av ljusets lätthet: i ditt garage, hemma eller ute på resan.

Praktiskt kan också vara attraktivt, och med bra ljus för alla tillfällen

LED-tillbehör från OSRAM består av en rad spännande produkter som imponerar på omgivningen. Dessa mycket praktiska, mobila och energieffektiva ljuskällor baseras på robust LED-teknik i praktiska, ergonomiska – och dessutom eleganta – utföranden.

LED-inspektionslampor för professionell och privat användning

Olika sortiment för olika krav

LED-inspektionslampor för proffs

LEDinspect PRO är en komplett serie inspektionslampor speciellt utvecklade för daglig professionell användning i verkstäder.

Upptäck hela LEDinspect PRO-sortimentet för proffs

LED-inspektionslampor för privat användning

LED-inspektionslampor för privat användning är ett måste i alla gör-det-självares verktygslådor. Armaturer med olika egenskaper gör det kul att utföra arbete på bilen.

Mer om LEDinspect-serien

LED-varningsljus

Var förberedd för alla nödsituationer

LEDguardian ROAD FLARE & SAVER LIGHT PLUS

OSRAM LEDguardian varningslampor är det perfekta LED-tillbehöret för den som vill stå rustad för alla situationer på resan. Med sina högpresterande vita LED-lampor kan dessa produkter användas som ficklampor och ge ljus vid inspektion och underhåll av bilen.

Allt om våra LED-varningsljus

LED-läslampa

Bra ljus för en bra åktur

ONYX COPILOT

Med elegant och dynamisk design smälter ONYX COPILOT LED-läslampa sömlöst in i bilens inredning. Den ger ett behagligt varmt och bländningsfritt ljus.

Mer information om LED-läslampan