Automotive
 

LEDinspect PRO inspektionslampor

Professionellt hjälpmedel för din verkstad

LED-inspektionslampor för daglig användning

De nya LEDinspect PRO inspektionslamporna är speciellt utvecklade för de komplicerade underhållsarbeten och reparationer som du utför till vardags i garaget. LEDinspect PRO förbättrar sikten med avancerade lysdioder som ger en enastående ljusstyrka och ett intensivt vitt ljus med en färgtemperatur upp till 6 000 Kelvin. Varje unik lampdesign återspeglar en förståelse för professionella applikationer och ger ljus exakt där du behöver det.

Fördelar i ditt arbete

Särskilt praktiskt är att nästan alla lampor är utrustade med ett slitstarkt och uppladdningsbart batteri vilket möjliggör arbete under särskilt bekväma förhållanden. Dessutom är LEDinspect PRO-produkterna greppvänliga och vattentäta (i enlighet med olika skyddsklasser) och har en smutsavvisande yta. Många lampor har funktioner som magneter, clips, krokar, ficklampa och handsfree-alternativ.

LEDinspect PRO SLIMLINE 280

LEDinspect PRO SLIMLINE 280 hjälper dig att se bättre när du jobbar med bilen. Denna uppladdningsbara och böjbara inspektionslampa lyser i upp till fyra timmar på en uppladdning. Högpresterande och långlivade LED-lampor ger ett kraftfullt ljus i ditt garage. Utöver den kraftfulla huvudlampan (280 lumen), har den robusta armaturen en ficklampsfunktion (70 lumen). Levereras med inbyggt batteri och dockningsstation.

Produktkatalog: LEDinspect PRO SLIMLINE 280

LEDinspect PRO BONNET 1400

LEDinspect PRO BONNET 1400 ger ett starkt LED-ljus på upp till 1 400 lumen. Med ultratunn och robust design samt ett justerbart teleskopfäste lyser denna inspektionslampa upp alla motorer och utrymmen. Den underlättar ditt arbete med likformig belysning och med ett utdragbart fäste med en längd på upp till 1,80 m. Laddning sker enkelt med en 5 m kabel.

Produktkatalog: LEDinspect PRO BONNET 1400

LEDinspect PRO PENLIGHT 150

LEDinspect PRO PENLIGHT 150 är en av de starkaste pennlamporna, med 150 lumen och slimmad design. Den ger ett intensivt vitt ljus med upp till 6 000 K.

Inspektionslampan kan monteras flexibelt tack vare magnet och clips, så att du har händerna fria när du arbetar. Inga batterier behövs – du kan ladda via USB-port, DC- och AC-anslutning.

Produktkatalog: LEDinspect PRO PENLIGHT 150

LEDinspect PRO PENLIGHT 150 UV-A

LEDinspect PRO PENLIGHT 150 UV-A ger ljus där det behövs som mest när du arbetar med din bil. Utmärkt belysning tack vare långlivade och högintensiva LED:ar. Dessutom är lysdioderna optimerade för UV-ljus vilket underlättar t.ex. när man jobbar med luftkonditioneringssystem. Med denna pennlampa upptäcker du de allra minsta läckorna.

Produktkatalog: LEDinspect PRO PENLIGHT 150 UV-A

LEDinspect PRO POCKET 280

LEDinspect PRO POCKET 280 är en laddningsbar och högkvalitativ LED-inspektionslampa i ultratunn fickstorlek. Denna lilla och kompakta arbetsbelysning med ficklampsfunktion kan användas på många sätt. Praktisk design och starkt ljus gör det möjligt att arbeta bekvämt och noggrant. När du jobbar med din bil kan lampan enkelt monteras med klämma eller en integrerad magnetisk hållare.

Produktkatalog: LEDinspect PRO POCKET 280

Service

Automotive LED Hotline (DE/EN)
Mån–fre, 9–18 (CET)