Automotive
 

LED-varningsljus

Ökad synlighet med LEDguardian-produkter

Varningstriangel och bil på vägrenen

OSRAM LEDguardian varningslampor är det perfekta LED-tillbehöret för den som vill stå rustad för alla situationer på vägen. Med sina högpresterande vita LED-lampor kan dessa produkter användas som ficklampor och ge ljus vid inspektion och underhåll av bilen. Det starka färgade varningsljuset från LEDguardian ger också synlighet på farliga platser och drar andra trafikanters uppmärksamhet till sig

Upptäck OSRAMs sortiment av LED-varningsljus: högpresterande och robusta LEDguardian Road Flare nödljus, och multifunktionella LEDguardian Saver Light Plus ficklampa. Ett starkt LED-ljus för mindre arbeten på bilen under resan och en varningslampa för farliga situationer – två lampor som du bör ha med dig på alla resor.

LEDguardian ROAD FLARE

LEDguardian ROAD FLARE – denna kompakta och robusta LED-varningslampa har tre driftlägen: blinkande, permanent på eller ficklampa. Lampan är utrustad med 16 långlivade LED:ar, syns på långt håll och ger viktig information om faror.

Produkter och mer information kommer snart att finnas tillgängliga.

Produktkatalog: LEDguardian ROAD FLARE

LEDguardian SAVER LIGHT PLUS

LEDguardian SAVER LIGHT PLUS är en praktisk allroundlampa. Här har du ficklampa, arbetsbelysning och varningsljus i en och samma produkt! Med sitt kraftfulla LED-ljus och finesser som integrerad nödhammare och bältesskärare, är LEDguardian SAVER LIGHT PLUS ett idealiskt hjälpmedel på dina resor.

Produkter och mer information kommer snart att finnas tillgängliga.

Produktkatalog: LEDguardian SAVER LIGHT PLUS