OSRAM XBO biograflampor ”Made in Germany”.

OSRAM XBO biograflampor ”Made in Germany”.

Den automatiserade bearbetningen av högkvalitativa material i kombination med OSRAM:s strikta kvalitetskontroll garanterar en konsekvent hög lampkvalitet.

Ljus för digital biografprojektion

Prestanda i en klass för sig

Under de senaste 60 åren har OSRAM:s XBO-lampa bringat glädje åt publik över hela världen och förvandlat biobesöket till en minnesvärd upplevelse. Den digitala biografens tidsålder ställer stora krav på projektionstekniken, men XBO-lampan ligger steget före tack vare ständiga förbättringar och uppgraderingar.

Nya digitala biografprojektorer och stora dukar kräver stort ljusflöde. OSRAM:s XBO-biograflampor möter utmaningen med en luminansnivå som garanterar ljusa och högupplösta bilder. XBO-biograflampor är en äkta OSRAM-produkt ”Made in Germany”. Den automatiserade bearbetningen av högkvalitativa material i kombination med OSRAM:s strikta kvalitetskontroll garanterar en konsekvent hög lampkvalitet.

OSRAM erbjuder en rad tekniskt avancerade XBO-biograflampor anpassade för projektorer från Barco, Christie, NEC och Sony.

Upptäck de viktigaste fördelarna:

  • Enkelt underhåll
  • Dimbar över ett stort område
  • Kort ljusbåge med hög luminans för starkare belysning av biografduk

Passande lampor för:

Hur man byter OSRAM XBO-lampor

Kunskap om ljus

XBO skapar stjärnor.
I över 60 år.

Att gå på bio handlar inte bara om att titta på storfilmer och äta popcorn, utan också om att fly vardagslivet och uppleva en annan värld.

Mer om XBO

XBO-produktion

60 år av erfarenhet, kundtjänst och underhållning

Kontakt

Professionella industriella tillämpningar (EN/DE)
Mån. – fre.: 9 - 18
(CET)