Original OSRAM P-VIP-projektionslampor

Original OSRAM P-VIP-projektionslampor

Kvalitet som drar blickarna till sig

P-VIP-lampor är högtryckskvicksilverlampor för användning i videoprojektorer, projektions-tv och andra projektionsapplikationer. Kvicksilverurladdningsspektret ändras genom det mycket höga trycket på mer än 200 bar för att ge ett tätt multilinjespektrum som är idealiskt för projektionsändamål.

P-VIP-lampor ger ett mycket starkt ljusflöde, vilket är den avgörande förutsättningen för effektiva projektionsenheter. Dessutom utmärker de sig genom en lång livslängd och en låg förlust av ljusflöde under livslängden.

Det kräver stor erfarenhet att konstruera och producera lampor på denna kvalitetsnivå. OSRAM:s P-VIP-lampor backas upp av innovativ forskning och utveckling samt avancerade kvalitetskontroller som garanterar överlägset ljusflöde, längre livslängd och jämn ljusfördelning. OSRAM är expert på denna teknik – och det märks.

PT-VIP:s drivenhet är perfekt anpassad till lamporna och säkerställer inte bara de optimala driftsförhållandena, men erbjuder även ytterligare funktioner som är anpassade till enheten. Avancerade Unishape-driftlägen erbjuder variabel ljusfärg optimerad för data-, video- och andra driftlägen.

Upptäck de viktigaste fördelarna:

  • Extra lång livslängd
  • Den jämnaste ljusfördelningen
  • Hög säkerhetsstandard

OSRAM P-VIP – program för certifierade återförsäljare

OSRAM:s program för certifierade återförsäljare av P-VIP-lampan bidrar effektivt till att minska konsumenternas tvivel om äktheten för produkter som köpts online.

Problem med förfalskningar

Med ett stort antal billiga projektionslampor som erbjuds av okända återförsäljare kämpar konsumenterna ofta med att avgöra om en produkt är äkta, förfalskad eller en sämre imitation av en kvalitetslampa. Förutom att inkräkta på lamptillverkarnas immateriella rättigheter, är falska eller kopierade lampor ofta dåligt konstruerade. Sådana lampor medför betydande risker, inklusive dålig bildkvalitet, projektorskador och till och med totala projektorhaverier. Därför återspeglas inte de sanna kostnaderna och riskerna med förfalskade P-VIP-lampor i deras pris.

Den certifierade lösningen

Med OSRAM:s program för certifierade återförsäljare utsätts inte konsumenterna för riskerna med förfalskade P-VIP-lampor, utan får en försäkran om att deras lampa kommer att matcha projektorn. Detta konsumentförtroende gör att man inte behöver tveka att köpa P-VIP-lampor från deltagarna i vårt program för certifierade återförsäljare.

För att bli en OSRAM-certifierad återförsäljare måste man uppfylla vissa kriterier. De omfattar:

  • Att vara lojal mot OSRAM
  • Att i synnerhet ha respekt för märkesvaror, immateriella rättigheter och upphovsrätt
  • Att bara använda sanningsenliga annonser och marknadsföringsmaterial
  • Att köpa in P-VIP-lampor direkt från OSRAM eller en känd OSRAM-distributör

Verktyget UNISHAPE

Programvara för OEM för att konfigurera och styra alla drivrutiner för PT-VIP- och PT-SIRIUS-lampor under utvecklings- och tillverkningsprocessen.

Läs mer

P-VIP Originallampor

Inget slår originalet

Ladda ner PDF (engelska - 7,5 MB)

OSRAM UNISHAPE

Överraskande verkligt

Ladda ner PDF (engelska - 859,8 KB)